ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

 

 

 

伊朗矿山,伊朗矿产,矿产供应:
铜、锌土、铁矿、长石矿、膨润土矿、铝矿、石膏矿、天青石矿、锌矿、各类矿山。
投资伊朗、卖伊朗矿山、参与伊朗矿山。
伊朗金矿

(gold mine)

金矿 (gold mine) 黄金来源 (Source of gold) 或多金属矿 (Polymetal) 波斯语中的“矿工Mine”一词语言中,它的意思是(Source )或提取矿物的地方)以及“金矿”一词gold mine “黄金储藏地(Gold storage place)或金矿物或含金岩石 (gold stone) 含金土壤(砂金Placer) 或具有经济价值的贵重金属储量的同一矿山(平均每吨最低等级为 1ppm 级以上的黄金)以及黄金与其他金属相比,它应该更多地形成于该矿区,来自任何(地球Earth)或(Mountain)金矿(gold mine ) 他们说。

几个世纪以来,黄金因其独特的特性、稀有性、美丽和坚不可摧而一直受到人类的关注。各国已接受黄金作为财富储存手段和交易手段,人们也一直寻求购买和储存黄金以保证纸币的变动和稳定性。目前,黄金交易不是使用金条、硬币和珠宝的传统方法,而是在国际股票市场上进行。黄金远期合约是黄金商业生产者和消费者使用的有价值的交易工具,黄金在自然界中以多种形式存在:在银和铅化合物、石英脉、河床金中,或者与硫化物一起存在。但自从克里斯托弗·哥伦布第一次航行以来,人们就开始努力开采黄金。 1492年至1600年间,南北美洲国家以及位于加勒比海的岛屿黄金开采量最高,贸易交易主要由这些国家进行。到17世纪中叶,哥伦比亚、秘鲁、厄瓜多尔、巴拿马及周边岛屿占新发现黄金的61%以上。 18世纪,这些国家供应了世界80%的黄金。 1848 年加利福尼亚发现金矿后,北美成为世界上最大的黄金生产国和供应国。从1850年到1875年,世界上发现的黄金数量比之前的350年增加了更多,而在1890年,在阿拉斯加和希腊发现的金矿被认为是最重要的黄金来源,仅仅在不久之后,如今,最大的黄金生产国是:南非、美国、澳大利亚、加拿大、中国、印度尼西亚和俄罗斯。 伊朗拥有丰富的黄金矿产资源,由于缺乏对伊朗该行业原始状态的准确发现,或者由于勘探成本和缺乏足够的资本而导致黄金部门和地区私人所有者的成本对于勘探作业,扩大勘探面积的费用,并根据所有者资本的数额随后向相关行业部门通报,例如,勘探了三分之一的金矿面积,并从本公司及集团根据事实及申报储量300吨(已公告可以由专业的地质专家来完成,但不是在全国范围内,并且由于缺乏国内外投资以及当地业主与国内外资本之间缺乏沟通,无法介绍和介绍私人该行业的金矿,考虑到拥有经济上合理的金矿,根据有关机构的公告,预测并公布了存在300吨黄金储量,如果根据信息和调查,经常发现以及对该公司的持续访问(根据该公司的理论和可能的理论)还预测可能有1000至3000吨黄金,因此考虑到伊朗私营金矿的情况和条件,这对于国内外投资者来说是一个非常合适的机会和环境,盈利能力高,无风险。

矿产销售、金厂投资、建设、矿山、金厂销售。

Paper Smile Holding 和集团公司已准备好向金矿供应(购买或出售)以及黄金投资者,分配金矿、金土、各种矿物、锌矿、矿物、铜矿石,并提供必要的许可证、利息想要与我们沟通的人可以通过电子邮件联系我们:این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید 或电话和WhatsApp +989016650528。این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید 

https://www.laka.ir 

合作条款:

1- 发送购买请求。

2- 支付 10,000 美元。

3- 接受2人的酒店和机票费用以及招待费用。

4- 签订合同(收到预付款)。

5- 矿物开采 - 或不同的矿山。

接受中国企业和工厂在伊朗的代表。
状况:
1- 邀请该公司的两名人员来中国。
2-接受往返中国+至少三星级酒店的费用。
3- 支付 10,000 美元的初次咨询费用。
4-接受在伊朗(德黑兰)租用办公室的费用
5- 支付 50,000 美元用于装备和设立代表处
6-以在伊朗合资企业的形式签订代理合同。

 

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

شرکت بازرگانی av;j fhcv'hkd , av;jihd fhcv'hkd , fhcv'hkd , av;j gfokn ;hybd , fhcv'hkd gfokn ;hybd , av;jihd fhcv'hkd jivhk , av;j ihd fhcv'hkd kian , av;j ihd fhcv'hkd hi,hc , av;j idhfchv'hdk fdk hglggd , av;j idh fhcv'hkd xgh , av;j ihd fhcv'hkd luhnk xgh , av;j luhnk xgh , av;j xgh , lunk xgh , fhcv'hkd lunk ihd xgh , ovdn , tv,a luhnk xgh , fhcv'hkd oh; xgh , fhcv'hkd ;hgh , ,hvnhj , whnhvj , av;jihd fhcv'hkd ,hvnhj , whnvhj , av;j ihd tv,a , av;jihd n, sghdfd tv,a d , av;j n, sdghfd , av;j tv,ad , fhcv'hkd tv,ad , fhcv'hkd ,hvnhj , whnhvj tv,ad , av;jihd jowwd fhcv'hkd ala xgh , fhcv'hkd xgh , fhcv'hkd ala xgh , hfcv'hkd j,gdn xgh , fhcv'hkd ,hvnhj lhadk Hghj luhnk xgh , fhcv'hkd ,hvnhj vdhtdkvd xgh , fhcv'hkd \hghda'hi xgh , \hghda xgh , j[hvj xgh , j[hvj av;jihd  lunk nhv xgh , av;jihd lunkd xgh , 

 

 

 

شرکت بازرگانی av;j fhcv'hkd

شرکت بازرگانی یا بازرگانی چیست ؟ :  av;j fhcv'hkd dh fhcv'hkd ]dsj ؟ 

بازرگانی (Business)  یا شرکت بازرگانی (Trading company) کسب و کار و تجارت (Business and commerce) به معنای فعالیت‌های خرید و فروش کالاها و خدمات بازرگانی دارخلی و یا خارجی ( واردات و صادارت ،، Import and export ،، )  و سایر شاخه ها و فعالیت های مرتبط با آن است و شامل  ( مبادله کالاها - Exchange of goods) خدمات و ایده‌ها  (Services and ideas ) می‌شود. و این امر بازرگانی (Business) را بازرگانان (Merchants) بازرگانان و سازمان‌هائی از جمله بنگاه‌های اقتصادی(Economic enterprises) بخش خصوصی یا دولتی، همگی ممکن است در این فرایند حضور داشته باشند.

بازرگانی داخلی و بین‌المللی Domestic and international trade  (Export and import - صادرات و واردات) ازلازمه های اصلی رشد و توسعه اقتصادی در همه جامعه و کشور است. در واقع کشورها برای رسیدن به نظم اقتصادی (Economic order) باید تعامل ها در حوزه بازرگانی خارجی (Foreign trade) با کشورهای دیگر را جدی بگیرند که در این زمینه ایران (Iran) به دلیل تحریم (تحریم کردن یک شرکت یا کشور یا شخص Sanctin) و در نتیجه محدودیت‌های بین‌المللی برای داد و ستد تجاری (Commercial transaction) مشکلات ، موانع ، تحریم های مختلف و عدیده‌ای را تحمل می‌کند.

بازرگانی ایران (Iran Business) : دولت ها و حکومت های ایرانی قبل و بعد از اسلام همواره به بازرگانی و مبادله کالا (Trade and barter) با دیگر کشورها توجه می‌کرده اند. مداخله دولت‌های پیشین در بازرگانی تنها به برقراری امنیت و دایر نگاه‌ داشتن راه‌ها، و احیاناً احداث کاروانسراها و انعقاد قراردادهای تجارتی با دیگر کشورها منحصر بوده و تا اواخر قرن سیزدهم، از این حد فراتر نرفته تا این‌که در دوره قاجاریه برای اولین بار بازرگانی ایران دارای تشکیلات تجارتی (Business organization) شده است.

وزارت بازرگانی (Ministry of Commerce) ,chvj fhcv'hkd 

در سال ۱۲۸۹ قمری «وزارت تجارت» توسط ناصرالدین شاه تأسیس گردید که وظیفه آن ایجاد ارتباط بین دولت و بازرگانان و انجام سایر امور تجاری مملکت بود.در سال ۱۳۱۸ بنا به پیشنهاد فرهنگستان ایران «وزارت تجارت Ministry of Commerce» به «وزارت بازرگانیMinistry of Commerce» تغییر نام یافت.

در سال ۱۳۵۳ «وزارت بازرگانی» از وزارت اقتصاد تفکیک و به‌طور مستقل و با اهداف مشخص شروع به فعالیت نمود. در ۱۶ تیر ۱۳۵۳ قانون تشکیل این وزارتخانه به تصویب مجلس شورای ملی، و در ۲۶ تیر همان سال به تصویب مجلس سنای آن زمان رسید.

در سال ۱۳۵۹ مجدداً تشکیلات وزارت بازرگانی با تغییراتی به تصویب سازمان امور اداری و استخدامی کشور رسید که شامل ۹ معاونت بود.تشکیلات وزارت بازرگانی که از سال ۱۳۵۹ بدون تغییر باقی‌مانده بود در سال ۱۳۷۷ با جهت‌گیری تصویب بخش کارشناسی و تخصصی، کوچک‌سازی و واگذاری امور خدماتی و پشتیبانی به بخش غیردولتی در مسیر تحول قرار گرفت. تشکیلات وزارت بازرگانی با اصلاحاتی در دی ماه ۱۳۸۳ با چهار معاونت و هشت مؤسسه و شرکت وابسته به تأیید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی رسید.

در سال ۱۳۸۴ و با پیشنهاد وزیر بازرگانی، «معاونت هماهنگی، توسعه منابع و امور مجلس» به دو معاونت اداری و مالی و معاونت هماهنگی و امور مجلس تفکیک گردید، و تعداد معاونت‌ها به پنج معاونت افزایش یافت.

شرکت بازرگانی لبخند کاغذی ( laka gold - labkhand kaghazi) ( برند دو سیلابی ) با سئو بالا در گوگل با موضوع فعالیت واردات و صادارت و همچنین فعالیت در معادن طلا ، تامین ماشین آلات معادن طلا < کارنشاس معادن طلا توسعه یافته است و با سرچ کلمات و جملات مرتب به عنوان اولین نتایج در سرچ گوگل می باشد ( برای راست آزمایی لطفا  کلیک کنید: https://laka.ir/index.php/home-4/2024-07-28-12-48-56) ، این شرکت دو سیلابی با دامنه و سایت به مزایده گذاشته میشود ) به عبارتی با بالاترین قیمت پیشنهادی واگذار میشود . 

      

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

 ای یو ، ughlj hojwhvd au , klhn adldhdd xgh T lott klhn xgh T klhn jsjs xgh n vHclhda'hi jsj xgh , aurum klhn au xgh ld fhan , au lott ;gli nvoaa \sni nl ld fhan , ukwv xgh T klhn xgh , klhn adldhdd xgh , tgc ,hsxi . klhn xgh nv fv'i Hclhda'hi xgh , klhn xgh , klhn jsjs xgh , 

 Au طلا (aurum) 

  Au نام لاتین (aurum) به معنی نماد طلا 

Au طلا ( Gold) یا زر با نماد شیمیایی و علامت اختصاری Au مخفف از نام لاتین ( aurum)  به معنی درخشش سپیده دم ، نام یک  فلز گرانبها (Precious metal) و در اصل یک (عنصر : element) است که در ایران بین معدن کاران طلا و آزمایشگاه های طلا (آزمایشگاه مواد معدنی - Minerals Laboratory) به عنوان نماد طلا (Gold symbol) جا افتاده است ، طلا فلزی نرم و سنگین و قالب انعطاف است ، این عنصر کمیاب ( طلا Gold ) زد رنگ بوده که  هیچگاه در مجاورت هوا و آب زنگ نمی‌زند . از نظر شیمیایی، طلا فلزی واسطه است که در گروه ۱۱ جدول تناوبی جای دارد و یکی از کم واکنش‌ترین عنصرهای جامد در شرایط استاندارد است. پس می‌توان این فلز را به صورت خالص در طبیعت به صورت دانه‌ای یا تکه‌ای در میان سنگ‌ها، کانی‌های بلوری کانسنگ یا پلاسری یافت . همچنین در میان کانی‌ها به صورت ترکیبی با دیگر عنصرها به ویژه تلوریم دیده شده اما فراوان نیست. نماد شیمیایی این عنصر، Au از نام لاتین آن  aurum به معنی «درخشش سپیده دم» گرفته شده‌است.

ارزش طلا به دلیل کمیابی آن، کاربرد پذیری آسان، تصفیه راحت، مقاومت در مقابل زنگ زدن و خوردگی، رنگ متمایز، واکنش‌ناپذیری با دیگر عناصر است؛ ویژگی‌هایی که در کمتر فلز دیگری دیده می‌شود. همچنین این فلز این قابلیت را دارد که تا حد رشته‌های بسیار کوچکی درآید که این خاصیت در ساخت جواهرات کاربرد بسیار مهمی دارد. طلا از آغاز تاریخ مکتوب بشر همواره فلزی گران‌بها و محبوب بوده‌است که برای ضرب سکه، ساخت جواهرات و کاربردهای هنری استفاده می‌شده‌است. در گذشته سیاست مالی بسیاری از کشورها بر پایه استاندارد طلا استوار بود یعنی پول هر کشوری معادل مقدار مشخصی از طلا بود. استاندارد طلا از آغاز جنگ جهانی اول در بیشتر کشورهای اروپایی و پس از آن به تدریج در کشورهای دیگر کنار گذاشته شد و سیاست پول بی‌پشتوانه جایگزین آن شد.

طلا علاوه بر کاربرد سرمایه‌ای و استفاده در جواهرات کاربردهای گوناگون دیگری از جمله:  دندان‌پزشکی تولید شیشه‌های رنگی و صنایع الکترونیک دارد و با توجه به رسانایی الکتریکی بالا در سیم‌ کشی الکتریکی کاربرد دارد.

بر اساس برآوردها در طول تاریخ بشر تا سال ۲۰۱۲ در مجموع ۱۷۴ هزار تُن طلا استخراج شده‌است معادل ۵٫۶ میلیارد اونس تروا و از نظر حجمی معادل ۹۲۶۱ مترمکعب (مکعبی که با اضلاع ۲۱ متری) که بر اساس برآوردها ۵۰٪ آن به صورت جواهرات، ۴۰٪ به صورت شمش‌ها و سکه‌های سرمایه‌گذاری در ذخایر طلای رسمی بانک‌های مرکزی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری و سرمایه‌های شخصی و حدود ۱۰٪ در بخش صنعت نگهداری می‌شود.

تولید جهانی طلا در سال ۲۰۱۱ حدود ۲۷۰۰ تن بود که نسبت به ۲۲۶۰ تن سال ۲۰۰۸ افزایش داشته‌ ست. از دهه ۱۸۸۰ تاکنون بخش بزرگی از تولید طلای دنیا در آفریقای جنوبی انجام شده‌است. در حدود نیمی از کل طلایی که تاکنون استخراج شده از آفریقای جنوبی آمده‌است و از سال ۱۹۰۵ تا ۲۰۰۷ به‌ طور پیوسته همیشه این کشور در صدر فهرست تولید طلا قرار داشت. در سال ۱۹۷۰ این کشور ۱۴۸۰ تن طلا معادل ۷۹٪ کل طلا تولید جهانی را به خود اختصاص بود. سهم آفریقای جنوبی در تولید طلا در سال‌های اخیر به شدت کاهش یافته به ‌طوری‌که چین در سال ۲۰۰۷ با ۲۷۶ تن بزرگترین تولیدکننده طلا شد.

هند بزرگترین واردکننده طلا در دهه‌های اخیر بوده‌است که به دلیل تقاضای بالای جواهرات طلا در این کشور است. برآورد می‌شود که ۱۸ هزار تن طلا در خانه‌های هندی‌ها نگهداری می‌شود. هرچند در سال ۲۰۱۳ تقاضای طلا در چین از هند پیشی گرفت. واحد اندازه‌گیری طلا در بازار جهانی اونس تروا معادل ۳۱٫۱ گرم است. قیمت طلا در ژوئیه ۲۰۲۰ معادل ۱۸۰۰ دلار برای هر اونس بوده که معادل حدود ۵۸ هزار دلار برای هر کیلوگرم است.

طلا در برابر بیشتر اسیدها پایدار است اما در تیزاب سلطانی (نیترو-هیدروکلریک اسید) حل می‌شود دلیل برگزیدن نام «تیزاب سلطانی» برای توانایی حل کردن طلا است. افزون بر این طلا در محلول‌های آلکالینی سیانور که در معدن کاری کاربرد دارد، و در جیوه با ساخت آلیاژ ملغمه هم حل می‌شود. نیتریک اسید که توان حل کردن نقره و فلزهای پایه را دارد در برابر طلا ناتوان است. این ویژگی نیتریک اسید در آزمون اسید برای شناسایی و تأیید طلا به کار می‌آید.

           طلا، 79Au

 

خصوصیات طلا

 

ظاهر :  Metallic Yellow

جرم اتمی :  (4) 196.966570

استاندارد :  (Ar،

عد اتمی  ( Z )   79

آرایش الکترونی :         [Xe] 4f14 5d10 6s1

فاز STP     جامد  

نقطه ذوب : 1337.33 K ​(1064.18 °C, ​1947.52 °F)

نقطه جوش : 3129 K ​(2856 °C, ​5173 °F)

چگالی  (near r.t.)   19.30 g/cm3

حرارت همجوشی  : ki/mo   12.55

آنتالی تبخیر  : 324 kJ/mol

ظرفیت حرارتی : 25.418 J/(mol·K)

عدد اکسایش :  −3, −2, −1, 0,[۲] +1, +2, +3, +5 an amphoteric اکسید

الکترونگاتیوی  :  مقیاس پائولینگ: 2.54

انرژی یونش  :   1st: 890.1 kJ/mol-   2nd: 1980 kJ/mol

شعاع اتمی : empirical: 144 pm

شعاع کووالانسی  : pm 136±6

شعاع واندروالسی :  166 pm   

کاربرد :  جواهرسازی ، پزشکی،  خوردنی و نوشیدنی  (·  طلا به صورت یک افزودنی با شمارهٔ E175 می‌تواند به خوراکی‌ها افزوده شود.[۲۵])  صنعت ، الکترونیک .

مصرف  :  ۵۰٪ طلای تولیدی در جهان در گوهرسازی، ۴۰٪ در سرمایه‌گذاری و ۱۰٪ در صنعت کاربرد دارد.

طلا معمولاً به صورت آلیاژ همراه با فلزات دیگر استفاده می‌شود. مس رایج‌ترین فلز برای ساخت آلیاژ طلاست و گاهی از فلزات دیگری مثل نقره، نیکل، و پالادیوم هم استفاده می‌شود. درصد طلای موجود در هر مصنوع فلزی به عنوان عیار طلا نامیده می‌شود که معمولاً از واحد ۲۴ یا واحد ۱۰۰۰ بیان می‌شود. مثلاً طلای ۱۸ عیار (۷۵۰) حاوی ۷۵ درصد طلاست و طلای ۹۰۰ شامل ۹۰ درصد طلاست .

این مجموعه آماده ، نمونه برداری ، ارایه مشاوره رایگان از معادن مستعد وجود ماده معدنی طلا ، و همچنین انجام کلیه نمونه برداری های انجام شده + پی جویی و نهایتا در صورت وجود طلا با عیار مناسب و با صرفه اقتصادی و همچنین برآورد قطعی ذخیره طلا با صرفه سرمایه گذاری ، مشارکت یا معدن خریداری خواهد شد . 

تلفن و واتساپ : +989016650528 

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

 استخراج طلا (Gold mining) hsjovh[ xgh

استخراج طلا (Gold mining)

استخراج طلا (به انگلیسی: Gold mining ) فرایندی است که ضمن آن، سنگ و یا خاک طلا دار یا ( طلای پلاسر : gold Placer) ، از زمین استخراج می‌شود بر سه نوع زیرزمینی (Underground mine) روباز(open pit) و زیرآبی (Underwater mine) می‌باشند که با جداسازی طلا با روش فرآوری و پالایش طلا ( Gild Refining ) آن، مراحل و تکنیک‌های پیچیده‌ای شکل می گیرد که به آن استخراج طلا می گویند . 

تاریخ دقیقی از نخستین حفاری‌های انسان که با هدف استخراج طلا، انجام شده، در دست نیست، ولی قدیمی‌ترین معدن طلای کشف شده، به چهار هزار و دویست سال  تا چهار هزار و هفت صد سال سال پیش از میلاد مسیح بازمی‌گردد، که در ،، نکروپلیس Necropolis ،، (این شهر قدیمی‌ترین و مهم‌ترین شهر از پنج شهر یونانی، معروف به ،، پنتاپولیس Pentapolis ،، در منطقه بود و نام کلاسیک سیرنائیک را به شرق لیبی داد که تا دوران مدرن حفظ شده‌است. این شهر واقع در نزدیکی محوطه باستانی نکروپلیس سیرنه است ) مستقر می‌باشد.

قدیمی ترین روش استخرج طلا (Gold mining) از معدن طلا از ذخایر آبرفتی از فرآیندهای جداسازی دستی مانند پانینگ طلا (panning) شروع شد ، لاوک شویی ، و پلاسری (Placer gold) پیدا کردن طلا در رودخانه ها و به عبارتی طلای ناگت یا پلاسر استخراج کنندگان ( نیکان ما )  آغاز شد و سپس گسترش معدن طلا به کانی هایی که روی سطح هستند تبدیل شد و دراین شهر قدیمی‌ترین و مهم‌ترین شهر از پنج شهر یونانی، معروف به پنتاپولیس در منطقه بود و نام کلاسیک سیرنائیک را به شرق لیبی داد که تا دوران مدرن حفظ شده‌است. این شهر واقع در نزدیکی محوطه باستانی نکروپلیس سیرنه است. رودخانه ها و آبرفتی ها  دیگر طلای پیدا نشد . کمتر ماند و به عبارتی همه برداشت شد و نهایتا روش استخراج طلا تبدیل به فرآیندهای استخراج پیچیده تری مانند استخراج تونلی ، روباز(open pit) پلاسری (Placer gold) شد همچنین روش سیانیداسیون طلا ( gold cyanidation.) نیز رواج پیدا کرد شده است ، در قرن 20 و 21، بیشترین حجم استخراج معادن توسط شرکت های بزرگ انجام می شد.

استخراج طلا توسط زمین شناسان (Geologists) جدید بعد از این دوارن با پیدا کردن کمی آلودگی طلا در سطح زمین ، به زبان زمین شناسان امروز ( رخنمون Outcrop ) و تست و آزمایش وجود آلودگی طلا از 1 پی پی ام  به بالا در هر تن امکان انجام ،،عملیات اکتشافات Exploration operations،، ( ترانشه زنی Trenching ، مغزه برداری Coring ، گمانه زنی Speculation ، و حفاری Drilling ) فراهم شد در روش روباز (Open Pete) ابتدا با تشکیل استوک پایل و جمع آوری و دپو خاک و انتقال به کارخانه فرآوری طلا  اقدام به خردایش خاک و سپس اضافه کردن اب و سیایند (gold cyanidation) و محلول نمودن طلا با این روش در آب و اضافه نمودن کربن اکتیور طلا جذب کربن اکتیو شده و با فرایند الکترولیز طلا از کربن اکتیو(Activated carbon)  (کربن اکتیو قوی‌ترین نیروهای جذب فیزیکی یا بالاترین حجم تخلخل جذب را در بین مواد شناخته شده برای بشر دارد ) جدا شده و نهایتا شمش طلا تولید می شد ( این روش در حال حاضر در دنیا منسوخ شده به دلیل احتمال نشت سیانید از سد باطله به آب های زیر زمینی و ایجاد آلودگی ، در عین حال در ایران تمام کارخانه های فرآوری طلا با این روش کار می کنند ، از سوی ارزش طلا و یافتن روش های استخراج جدید باعث شد میلیون‌ها معدنچی کوچک و صنعتگر (small, artisanal miners ) در بسیاری از مناطق جنوب جهانی (Global South) فعال شده و توسعه پیدا کرد و منجر به احداث کارخانه های فرآوری طلا شد .

طلا نجیب ترین فلز است (Gold is the noblest metal.) ( کجا وجود دارد و ذخایر دنیا چقدر است ) و این کلید اسرار ابدی آن است در ید نگارنده و هم کاربردهای فراوان آن در صنعت را میتوان نام برد ، به عنوان مثال ، طلا تنها فلزی است که توسط هوا یا آب توسط اکسیژن یا گوگرد مورد حمله قرار نمی گیرد و دوام آن در هر شرایطی باعث استفاده گسترده آن در سکه و جواهرات در طول اعصار شده است. طلا تنها فلزی است که به طور کلی در حالت فلزی در طبیعت یافت می شود و تنها ترکیبات طلا که در حالت طبیعی وجود دارد ، گونه های تلوراید و استبنیت ، AuTe2 و AuSb2 است • طلا با تمام هالوژن ها واکنش نشان می دهد ، که برای تولید Au2Br6 تحت یک واکنش گرمازا با پودر طلا در دمای اتاق قرار می گیرد ، از اهمیت بیشتری برای متالورژی استخراج ، شیمی مجتمع های طلا در محلول های آبی است و این موضوع بسیار گسترده تر است ، طلا به طور سنتی پذیرفته شده است که مجتمع های طلا در محلول آبی می توانند در یکی از دو حالت اکسیداسیون ، aurous (+ 1) یا auric (+ 3) وجود داشته باشند ، و تمام مجموعه های طلا با علاقه هیدرومتالورژی در این دو گروه قرار گیرند.

 در سالهای اخیر ، ترکیباتی با حالت اکسیداسیون رسمی -1 ، + 2 ، + 4 و + 5 تهیه و شناسایی شده اند (Puddephatt، 1978؛ Schutte، 1985) ، اما این ترکیبات در حال حاضر بیشتر یک کنجکاوی دانشگاهی هستند و در این پیان نامه به آن پرداخته نمیشود . ترمودینامیک پیش بینی می کند که نه کاتیون های aurous و نه auric در محلول آبی پایدار خواهند بود ، بلکه توسط آب به طلای فلزی کاهش می یابند (بخش 15.1.2 را ببینید). به منظور تثبیت این یونها در محلولهای آبی ، لازم است یک لیگاند کمپلکس سازی و یک ماده اکسید کننده مناسب استفاده شود ، زیرا هیچ واکنشی رخ نمی دهد مگر اینکه هر دو در محلول وجود داشته باشند. به عنوان مثال ، طلا نه در اسید نیتریک (یک ماده اکسیدکننده) و نه در اسید کلریدریک (یک لیگاند کمپلکس) حل نمی شود ، اما به راحتی در مخلوطی از این دو ، حل می شود چه جامد باشند ، چه در محلول و چه در حالت گازی ، ترکیبات طلا به طور کووالانسی پیوند می خورند .

تلفن تماس : +989016650528 ( روبیکا - واتساپ )

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید 

گروه شرکتای لبخند کاغذی(lakagold) کپی رایت کلیه حقوق معنوی و مادی و مدنی این سایت بدون اخذ اجازه کتبی مجاز نیست و پیگرد قانونی دارد )

Please publish modules in offcanvas position.